Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Musici
Johnny Rahaketis violist, dirigent, producer.

Hij studeerde viool aan de Staatliche Hochschule fur Musik in Keulen bij Professor Heinz Schkommodau en aan het Utrechts Conservatorium bij Philip Hirschhorn.

Hij speelde o.a. als concertmeester bij het Riciotti Ensemble; was 5 jaar violist bij het Internationaal Danstheater.
Meer info . . .          

Luciën Matheeuwsen (geb. 1964, Eindhoven) studeerde vanaf zijn 15e klassieke gitaar, maar schakelde over naar elektrische bas na Jaco Pastorius te hebben gehoord. 

In 1995 studeerde hij af aan de Hogeschool Arnhem afdeling Lichte Muziek voor Contrabas (hoofdvak) en basgitaar (bijvak). 
 Meer info . . .   

Henk Wanders is een veelzijdig musicus met een grote staat van dienst. Naast percussionist, drummer, gitarist en componist is hij ook als geluidsengineer en producer actief.
In de jaren 80 was hij drummer bij de Frank Boeijen Groep.
Begin jaren negentig zag zijn solo cd “start” het levenslicht.  
Meer info . . .    
Gerie Daanen werd in 1952 te Nijmegen geboren.
Hij studeerde accordeon bij Arie Willems aan het Brabants Conservatorium te Tilburg en gedurende twee jaar bij Mogens Ellegaard aan de Royal Academy of Music te Kopenhagen.
In 1981 behaalde hij de de Prix d’Excellence.
Meer info . . .    
Pieter Klaassen (gitaar) is een muzikale omnivoor, speelde van punk tot funk, van soul tot soukous, van hotclub tot disco. Van oorsprong electrisch gitarist maar sinds 1996 steeds vaker zonder snoeren op gitaren, dobro, mandoline, bouzouki.
Tijdens zijn muzikale omzwervingen deelde hij het podium o.a. met Boston tea Party, Bluesmasters, Boris Vanderlek,  Jan Akkerman en vele anderen.
Meer info . . .    

Frans van Geffen speelt fluiten en baritonsaxofoon, is fluitreparateur, uitvinder en producent van de Dinofluit, was jarenlang docent aan de Veenendaalse muziekschool en gastdocent aan de ArteZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. 
Meer info . . .     

Music is the magic!
Voor meer informatie over Frans en de verschillende fluiten, kijk op de website van Frans. 
Nieuws

De komende tijd werkt R-chestra aan een nieuwe cd 'Reflecties' die in het theaterseizoen 2019-2020 wordt gepresenteerd.